Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı geçtiğimiz yıl başlattığı partilileri çeşitli konularda bilgilendirme konferans programını sürdürüyor. Bu doğrultuda yarın Tabipler Odası Başkanı Dr. İlker Büyükyavuz partililere 'Sağlıkta dönüşüm' konulu konferans verecek.


ŞENOL; " Bu tür konferansların partililer için son derece yararlı olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Vedat Şenol, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl yani 9 Ekim 2012 tarihinde partililerimize yönelik bilgilendirme konferasları başlatmıştık. Bu programlar çerçevesinde üniversitemizin eski rektörlerinden Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı hocamız ilk konferans programımıza konuşmacı olarak katılmıştı. Bu yılda bu programlarımıza devam ediyoruz ve bu doğrultuda 12 Ocak Cumartesi günü yani yarın saat 14.00'de İl Başkanlığı binamızda Tabipler Odası Başkanı sayın Dr. İlker Büyükyavuz 'Sağlıkta dönüşüm' konusunda partililerimizi bilgilendirecek. Daha sonra sırasıyla; gelecek hafta 26 Ocak Cumartesi Prof.Dr. Nevzat Özgür 'Gölcük Yanardağı patlar mı?' konulu, 2 Şubat Cumartesi Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı da 'liderlik' konusunda konferanslarını sunacaklar.

Yine Şubat ayı içerisinde muhtemelen ikinci haftasındaki konferansımıza Partimizin Grup Başkan Vekili Muharrem İnce beyefendi konuşmacı olarak katılacaklardır. Konferanslarımız daha sonra, Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Songül Sallan Gül hanımefendinin vereceği konferansla devam edecektir" dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, söz konusu tüm konferanslara partilileri katılmaya davet ettiğini sözlerine ekledi.