31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel yönetimlere ait seçimde Yahya Yürekli Çetince Köyü muhtarı olarak seçilmiş, göreve başlamıştı.

Yahya Yürekli’nin muhtarlık görevinden çekilmesi üzerine 2 Haziran 2019 günü seçim yeniden yapıldı.

2 Haziran 2019 Pazar günü yapılan seçime Mehmet Ali Er, Ali Soysal, Selahattin Adıgüzel, Ayşe Adıgüzel, Mustafa Aydın aday olarak iştirak etti. Mehmet Ali Er bu seçimin galibi çıktı.
Mehmet Ali Er’in sabıka kaydına yapılan itiraz üzerine İlçe Seçim Kurulu mazbatayı vermek üzere Selahattin Adıgüzel’i çağırdı. Ancak Selahattin Adıgüzel’in Çetince’de 6 aydır ikamet etmediği gerekçesi ile yapılan itiraz değerlendirildi.

İlçe Seçim Kurulu bu defa üçüncü sırada bulunan aday Ayşe Adıgüzel’e mazbatayı verme kararı aldı. Namı değer “Efaşa” daha önce belediye döneminde mahalle muhtarlığı yapmıştı.
İki ayda dört muhtar değiştiren belirsizlik böylece sona ermiş olduğunu umuyorduk.

Çünkü seçimi birinci sırada tamamlayan Mehmet Ali Er YSK’na itiraz etmiş bulunmakta idi. Hiç de beklenen olmadı.
15 Ağustos günün hiç beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Asiye Aydoğmuş ve babası Orhan’ın damat tarafından vurularak öldürüldüğü elim olayda ne yazık ki Muhtar Ayşe Adıgüzel (Efaşa) de vurularak öldürüldü. Muhtarlık görevi ihtiyar heyeti üyesi Mehmet Ali Almacı’ya vekaleten verildi.