Isparta-İstanbul arası karşılıklı  seferler nisan ayı başı itibariyle 4 güne çıkarıldı. Ispartalıların isteği üzerine uçuşların Nisan sonu itibariyle haftada 5 güne çıkacakt. Hatta ITSO’nun da yoğun çabalarıyla uçuşların Mayıs ayında haftada 6 güne Haziran ayı itibariyle de haftada 7 güne çıkacağı belirtildi. 

KIŞIN ESKİYE DÖNÜLMEYECEK

Bu arada THY’nin internet sayfasında uçuşların kışın tekrar haftada 3 güne düşürüleceği yönünde bir bir algının oluşması sonucu halk nezdinde bir hayal kırıklığı oluştuğu ve bu konuda ITSO Başkanın Şükrü Başdeğirmen’in THY Genel Müdürü Temel Kotil’i aradığı öğrenildi. Kotil’in sistemdeki durumun güncellemeyle alakalı olduğunu böyle bir şeyin olmayacağını söylediği yani uçuşların artık Isparta’da haftanın her günü gerçekleştirileceğini söylediği öğrenildi.

Öte yandan saatleri konusunda da düzenleme yapılması isteniyor. Çünkü Ispartalılar uçuşların sabah burdan İstanbul’a akşamdan Isparta’ya gerçekleştirilmesini talep ediyor. Bu konuda da ayarlama yapıldığı ve önümüzdeki dönemde saatlerin istenilen seviyeye çekilmesi bekleniyor.