Dereboğazı ve Ispata - Konya arası duble yol olması için önemli bölüm daha ihaleye çıkıyor. Müjdeyi Bilgicin daveti ile Isparta’ya gelecek Ulaştırma Eski Bakanı Elvan verecek. Isparta - Antalya Dereboğazı'nın duble yol yapılması için çalışmalar aralıksız sürüyor. Dereboğazı yolun Isparta ve Antalya bölümünde 10'ar km.lik mesafelerin duble yol çalışmaları sürüyor. AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yolun kalan 80 km.'lik bölümünün de duble yol yapılması için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek şu bilgileri verdi:
 
"Proje çalışmaları tamamlandı ve haritaya işlenecek. Kısa süre içinde Ağlasun kavşağından sonra yaklaşık 40 km.'lik mesafenin ihalesi kısa süre içinde yapılacak.Isparta - Konya arası duble yol çalışmaları da hummalı bir şekilde sürüyor. Eğirdir - Isparta arası duble yolun asfalt yenileme işlemleri başladı. Gelendost - Dörtyol arası bölümün ihalesi yapıldı. Dörtyol-Ş. Karaağaç arası çalışmalar zaten devam ediyor. Beyşehir - Konya arası da yapılıyor.

Görüldüğü gibi hem Isparta - Antalya Dere-boğazı yolu, hem de Isparta - Konya arası duble yol çalışmaları sürüyor. İhaleler sürecin hızlanması nedeniyle bölüm bölüm yapılıyor. AK Parti iktidarında Isparta hizmetin en iyisini almaya devam edecek. Bu yolları kullanan vatandaşlarımız zaten çalışmaları görüyor. Söz konusu yollarla ilgili yeni müjdeleri Antalya Milletvekili adayımız olan Ulaştırma Eski Bakanımız Lütfi Elvan Isparta programında halkımıza verecek. Isparta’ya müjdelerimiz sadece duble yollarla ilgili olmayacak."