Yalvaç İlçesi"ni yasa boğan kaza sonrasında hayatlarını kaybeden 6 Yalvaçlının cenazesinde Erkan Mumcu, Tekin Bayram ve Yalçın Bulgurcu birlikte saf tuttular. Mumcu"nun konuşmaya çalıştığı Tekin Bayram yüzünü çevirdi.

  Yalvaç Özen"e ait yolcu otobüsünün faciayı andıran kazasında hayatını kaybeden 6 Yalvaçlının cenaze törenleri bir zamanlar çok samimi olan fakat siyasi yollarının ayrılması ile birbirine küsen Yalvaçlı üç siyasetçiyi bir araya getirdi. Anavatan Partisi genel Başkanı Erkan Mumcu, Yalvaç Belediyesi Eski Başkanı Tekin Bayram ve Yalvaç Belediye Başkanı Yalçın Bulgurcu cenaze namazında yan yana saf tuttular.

  Yalçın Bulgurcu ile Tekin Bayram"ın ortasında namaza duran Erkan Mumcu, bir ara Tekin Bayram"ın kolundan çekiştirerek konuşmaya çalıştı. Erkan Mumcu"nun Anavatan Partisi"nden istifa ederek AKP"ye geçmesi nedeniyle arası bozulduğu ve yaklaşık 4 yıldır küs olduğu Tekin Bayram namaz boyunca Erkan Mumcu"ya doğru hiç bakmadı ve Mumcu"nun konuşmak isteme girişimine de karşılık vermedi.

Erkan Mumcu ile 28 Mart 2004 seçimlerinde Yalvaç Belediye Başkanlığı"nda Tekin Bayram"ın karşısına çıkardığı ve Belediye Başkanı seçilen Yalçın Bulgurcu ile aralarında kısa bir konuşma yaşandı.