Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi tarafından inşaat, gıda - tarım, mobilya - dayanıklı tüketim sektörlerinin ardından dördüncü olarak hizmet sektör kurulu oluşturuldu.
MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Abdullah Aykut, Varsak'taki hizmet binasında yapılan toplantıda, sektör kurulları ve kurulların hazırladıkları raporlar çerçevesinde hizmet sektöründe bir kurul oluşturulması kararı verildiğini kaydetti.
Sektör kurullarının meslek komitelerindeki sorunların çözülmesi amacıyla oluşturulduklarını anlatan Aykut, sorunları yerelde çözmeye çalıştıklarını, başarılı olamadıkları durumlarda ise genel merkez başında çözüm arayışına başvurduklarını kaydetti.
MÜSİAD olarak her zaman sorunun değil çözümün bir parçası olmayı hedeflediklerini söyleyen Aykut, sektör kurullarının, soruna ulaşma ve çözmede yönetim kuruluna önemli katkılarda bulunduğunu aktardı. Aykut, yeni oluşan hizmet sektör kuruluna başarılar diledi.
MÜSİAD Antalya Şubesi Hizmet Sektör Kurulu Başkanı Murat Menzilcioğlu da, böyle bir göreve getirildiği için mutlu olduğunu belirterek, MÜSİAD Yönetim Kuruluna teşekkür etti.
Hizmet sektörü gibi geniş bir yelpazeye sahip grubun önemli sorunları olduğunu ifade eden Menzilcioğlu, sektör kurulu olarak aldıkları sorumluluğun bilinciyle hareket edeceklerini ve vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.