Ziyarette Isparta için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği MÜSİAD, Isparta’ya yapılacak çalışmalara katkı sağlama adına kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. 
Bu kapsamda MÜSİAD, Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp Adıgüzel ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’nu ziyaret etti. MÜSİAD’ın ilk durağı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü oldu. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp Adıgüzel, Isparta için her zaman fikir alışveriş yapmaya hazır olduklarını belirtti. MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan da, Isparta’ya daha güzel hizmetler sağlamak için işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. MÜSİAD Başkanı Yalçın Baysan ve beraberindekiler daha sonra, Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’nu ziyaret etti.
MÜSİAD İLE İL ÖZEL İDARESİ ORTAK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAK
 MÜSİAD’ın özellikle son dönemde Isparta’da önemli çalışmalar yaptığı söyleyen Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zadeoğlu, MÜSİAD ile sosyal çalışmalar yapmaya hazır olduklarını söyledi. MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Baysan ise, Isparta için İl Özel İdaresi ile önemli projeleri hayata geçirmek istediklerini belirtti. Baysan, ziyaretlerin sonunda hem Eyüp Adıgüzel’e hem de Mahmut Zadeoğlu’na MÜSİAD’ın kuruluşunun 31. Yıldönümü nedeniyle plaket takdim etti.