Isparta Musiki Derneği Türk Sanat Müziği sevenlerine unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor. Dernek Başkanı Nazmı Süldür, bu konudaki hazırlıkları sürdürdüklerini bildirdi.

1972 yılında kurulan Isparta Musiki Derneği her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen ve aynı zamanda sezonun ilk konseri de olma özelliği taşıyan konserini Şef Erdoğan Ateş yönetiminde 24 Nisan 2015 Cuma günü saat 20.30 da SDÜ Prof. Dr. M. Lütfi Çakmakçı Kültür Merkezinde verecek.

"KONSERDE ÜNLÜ İSİMLERDE YER ALACAK"

Söz konusu konsere onur konuğu olarak; Derneğin kurucusu ve ilk şefi Bestekar Teoman Önaldı, eşi İçten Önaldı ve TRT Ses Sanatçısı ve Bestekar Selim ve Neşe Öztaş'ların da katılacağını ifade eden Dernek Başkanı Nazmi Süldür, konserde; Hüzzam Fasıl, Nihavent ve Kürdilihicazkar eserlerden oluşan eserler yer aldığını ve konsere tüm halkımızın davetli olduğunu söyledi.
 
"MUHTEŞEM KONSER OLACAK"

Isparta Musiki Derneği Başkanı Süldür, önderliğinde toplanan dernek üyeleri 43'üncü yıl etkinlikleri kapsamında yer alan konser için çalışmalarını sürdürüyor. Musiki Derneği ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Süldür, 43'üncü yıl etkinlikleri konserlerine bir yenisini eklemek için çalışmalara başladıklarını söyledi. 1972 yılından beri Türk Sanat Müziği sevenlerine eşsiz konserler verdiklerini Delirten Süldür; "40'ıncı yıl etkinlikleri kapsamında 24 Nisan Cuma günü Süleyman Demirel Üniversitesinde bir konser vereceğiz. Vereceğimiz konser için 30-40 kişilik bir ekiple çalışmalarımıza başladık. Pazartesi ve Perşembe günleri çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.