Isparta'da yaşayan Yaşar ve Gökhan Gökdoğan çiftinin 4,5 aylık bebekleri Mustafa Seyfi’nin acilen ilik nakli olması gerekiyor. Uygun ilik bulunmadığı takdirde bebeğin hayatı tehlikeye girecek. Mustafa Seyfi Gökdoğan henüz 4,5 buçuk aylık bir bebek. Kronik Granülomatöz hastası. Yani hücre yetmezliği mevcut. Bebeğin iyileşmesi için ise acilen ilik nakli olması gerekiyor. Bunun için ise günlerdir uygun donör aranıyor. Bebeğin gözü yaşlı annesi Yaşar Gökdoğan: ‘Bebeğimin kötü bir rahatsızlığa yakalandı. Yavrumun
hayatı için ne olur kan verilsin ve uygun donör bulunsun’ dedi. Hastane hastane dolaşan ve bebeklerine şifa arayan aile, yetkililerden seslerini duymalarını istedi. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan anne, aynı durumu yaşayan ailelerin kendilerine ulaşmalarını bekliyor. Gözü yaşlı anne, sağlık durumu uygun olan tüm herkesin Isparta Kızılay Kan Merkezine başvurmalarını istiyor. Gözü yaşlı anne Yaşar Gökdoğan, "Başka hiçbir isteğim yok. Daha küçücük bir bebek o. Daha dört buçuk aylık.

Sayın Valimizden, Milletvekillerimizden, Belediye Başkanımızdan ve tüm halkımızdan yardım istiyorum. Ne olur bizlere yardımcı olun uygun ilik bulunmazsa bebeğimin hayatı tehlikeye girecek. Kimseden maddi bir beklentim yok. Geç kalmak istemiyorum. Zaman çok hızlı geçiyor. Tedavisini bir an önce yaptırıp şifa bulmasını istiyorum. Yavrumun sürekli canı yanıyor. Çocuğum Konya’da tedavi görüyor. Donör olmak için kan vermek isteyenler lütfen Isparta Kızılay’a başvursunlar. Kan grubu sorun değil. ’ dedi.