Sav Kasabası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, mutlu bir Sav için sefere çıktıklarını belirterek; “Çocuğundan yaşlısına kadar tüm vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışacağız” dedi.

Sav Kasabası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını her geçen gün daha da yoğunlaştırarak devam ediyor.

Başkan Adayı Şakir İpekçi, kasabadaki ziyaretleri kapsamında geçmişte ilçeye hizmet eden belediye başkanlarını ziyaret ederek onların tecrübelerinden faydalanacaklarını söyledi. Eski başkanların yanı sıra Sav’a emek verenleri de ziyaret etmeye gayret gösterdiğini ifade eden İpekçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçim kasabamızın önümüzdeki beş yılında nasıl yönetileceğini belirleyecek.

“SAV’IMIZI HEP BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIMAK İSTİYORUZ”

31 Mart Mahalli seçimleri öncesinde Kasabamızda hizmet verenlere vefa ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu görüşmelerde kendilerinin tecrübelerinden faydalanmak adına istişarede bulunduk. Her şey şüphesiz mutlu bir Sav için diyoruz. Bunun için de Sav’ımıza emek veren, Sav’ımıza değer verenlerle el ele ilçemizi geleceğe taşımak istiyoruz” dedi.