Müteahhit Osman Bardakçı ile eşi (Kanser Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) KANSEV Başkanı Cemaliye Bardakçı’nın  turizmci oğlu Kadir Bardakçı   meslektaşı  Nazife Bardakçı  ile hayatını  birleştirdi. Şehrin gözde mekanlarından Gökçay Mesireliği  İsperlos Yaşam Parkı Düğün Salonu’nda  gerçekleşen ve yöre geleneklerinin yaşatıldığı  düğün töreninde Bardakçı Ailesi tarafından, konuklara  yöresel ve geleneksel  lezzet  Kabûne menüsünden oluşan düğün  yemeği  ikramı yapıldı.

Bardakçı Ailesi konuklarını karşılayarak, tebrikleri alırken,çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni  yemek ikramının ardından bütün gece devam  etti ve  genç çift, davetliler huzurunda  bir ömür boyu mutluluğa’’Evet’’ dediler.

Aile yakınları ve dostlarının yanı sıra, KANSEV dernek üyeleri,hekimleri,şehrin ticaret ve siyaset dünyasından  tanınan bir çok ismini bir araya getiren ve oldukça kalabalık olduğu gözlenen düğün töreninde,gecenin ilerleyen saatlerinde müzik ritimleriyle eğlence zirveye taşındı ve davetliler  gönüllerince eğlendiler.

Görkemli bir düğünle dünya evine giren ve mutlu bir yuva kurarak yaşamlarını Antalya’da  sürdürecek olan  genç  Bardakçı Ailesi’ne  ömür boyu  mutluluklar dileriz.

Elif AKGÜL