Isparta Belediyesi Zafer Mahallesindeki sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını tamamlamasının ardından Muzaffer Türkeş Mahallesine geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalarda Muzaffer Türkeş Mahallesinde 3 ana cadde ve 30 sokakta çalışma başlatıldı. Cadde ve sokaklardaki yorgun asfalt kaldırılırken, altyapısı elden geçirilen sokak ve caddelere stabilize serilmesinin ardından dayanıklı asfalt çalışmaları yapılıyor.
Tüm çalışmaların aynı anda devam ettiği Muzaffer Türkeş Mahallesinde incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bu çalışmaların 11 Kasım’da bitirileceğini söyledi. 15 Ekim itibariyle Muzaffer Türkeş Mahallesinde başlatılan çalışmaların toplam uzunluğunun 15 km’yi bulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu bölgemiz 20 yıl önce asfaltlanmış. Biz şu anda mahallelerimizde sokak bazlı çalışmalar başlattık. Bu çalışmalar doğrultusunda yorgun asfaltı kaldırıyoruz, altyapıyı kontrol ediyoruz, stabilizesini ve ardından da dayanıklı asfaltını döküyoruz. Uzun seneler dayanacak bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarda kaliteden taviz vermiyoruz. Bu asfaltı torunlarımız dahi kullanacak. Fikrimiz, ortaya koyduğumuz vizyon ve düşüncemiz bu şekilde. Bu mahallemizden sonrada çalışmalarımızı Mehmet Tönge Mahallesinde sürdüreceğiz. Şehrimizi bir bütün olarak ele alıyoruz. Tarih vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Verdiğimiz tarihten önce de çalışmaları bitiriyoruz. Bu çalışmaların tamamını 11 Kasım’da tamamlamayı hedefliyoruz. Çalışmalar Muzaffer Türkeş Mahallesi sakinlerimiz başta olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olsun” dedi.    
Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı Ömer Uysal da, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Uysal, “İnsanın vücudundaki damarlar nasıl önemliyse Isparta’ya yapılan yollarda aynı önemdedir. İnsanın yaşantısında kalbi nasıl önemliyse şehre yapılan otoparklarda o kadar önemlidir. Akciğerler nasıl önemliyse Isparta’ya yapılan parklar dikilen ağaçlar o kadar önemlidir. Akciğer, bağırsaklar ne kadar önemliyse sayın başkanımızın yaptığı altyapı da o kadar önemlidir. Başkanımıza mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım adına, mahallem adına canı gönülden teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.  
Mahalle sakinleri de Başkan Günaydın’a teşekkür ederken, “Başkanın en çok hoşuma giden yönlerinden birisi ağaçlandırma. Ağaçlandırma ve altyapıya önem verdiği için teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin devamını diliyorum. Mahallemizdeki mevcut asfaltlar kaç yıllık bilmiyorum ancak baklava sinisine dönmüştü. Şimdi çok şükür onlardan kurtulacağız” şeklinde konuştu.