CHP Milletvekili Aday Adayı Naci Yoldaş başvurusunu CHP Genel Merkezine yaptı. Yoldaş Cumartesi günü partisinin il başkanlığında düzenleyeceği basın toplantısı aday adaylığını açıklayacak.

CHP’de geçtiğimiz seçimlerde de üçüncü sıra milletvekili adayı olan Naci Yoldaş aday adaylığı başvurusunu CHP Genel Merkezine yaptı. Adaylık başvurusunun ardından “Güller diyarı Isparta, cumhuriyetin kalesidir” diye açıklamada bulunan Yoldaş, Cumartesi günü saat 13’de de partisinin il başkanlığında yapacağı basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayarak ön seçim için çalışmalara başlayacak. 

Naci Yoldaş CHP tabanın uzun süreden beri ön seçim talebini dile getirerek seçimlere hazırlandığını söyleyerek “genel merkez tabanında talebi ile adayları ön seçim yoluyla belirleyecek. Benim gibi birçok aday arkadaşımız partimizin tanıdığı, parti ilkeleri doğrultusunda yıllardır çalışma yürüten isimlerden oluşuyor. Parti üyelerinin kararı ile ön seçim sonucu belirlenecek adaylar kim olursa olsun, hem parti üyeleri hem de listede yer alan yada almayan milletvekili aday adayları arkasında duracaktır. Bu şekilde yürütülecek bir seçim kampanyasının ardından Isparta’da büyük bir başarı yakalanması kaçınılmaz olacaktır” dedi.