CHP İl Başkanı Senayi Demirkol,AK Parti'nin aday listesini eleştirerek, 'Ne ekersen onu biçersin' atasözünü hatırlattı. Demirkol, "Bir şey ektilerse halk takdir edecektir. Ama ben bir şey ektikleri kanısında değilim. Son 12 yılda Isparta çok şey kaybetti" dedi.

Cumhuriyet Halk Parti’si (CHP) İl Başkanı Senayi Demirkol AK Parti’nin 7 Haziran’da Isparta Milletvekilliği için belirlediği aday listesini eleştirdi.AK Parti’nin değişik isimler üzerinde durduğunu duyduklarını ancak genel merkezin böyle bir karar verdiğini ifade eden Demirkol eleştirisini ‘Ne ekersen onu biçersin’ atasözü üzerinden yaptı.Demirkol 'Birşey ektilerse halk takdir edecektir.Ama ben bir şey ektikleri kanısında değilim. Son 12 yılda Isparta çok şey kaybetti. Bizim her kesime her inanç grubuna hitap edecek adaylarımız var. 4 adayımızda birbirinden değerli.Halkın içinden çıktılar ve kendimiz içimizden seçtik “dedi.

ISPARTA'DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

Öte yandan Isparta’da birinci parti olmayı hedeflediklerini dile getiren Demirkol, “ Isparta’da ev ev kapı kapı dolaşıp herkesi kucaklayacağız. Hepsiyle temas edeceğiz, inşallah Isparta ve Türkiye’de iktidar olacağız. Türkiye ciddi bir iktidar değişikliğine hazır durumda. AKP anketlerde yüzde 30 bandında görünüyor. Biz bu çalışmamızla inşallah Isparta’da birinci parti olacağız” şeklinde konuştu.