Cumhuriyet bayramı nedeniyle Hükümet Meydanı"nda düzenlenen çelenk sunum törenine 5 siyasi partiden katılan olmadı.  Cumhuriyet Bayramı"nın 83. yıldönümü kutlamaları saat 13.00"de Hükümet Meydanı"ndaki Atatürk Anıtı"na çelenk sunum töreni ile başladı. Törene Vali Şemsettin Uzun, Garnizon Komutanı Piy. Kıd. Albay Ahmet tekin, Belediye Başkan Vekili Ahmet Aydemir, Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, askeri temsilciler, daire amirleri, sivil toplum örgüt yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

    Çelenk sunma töreninde Saadet Partisi, Liberal Demokrat Parti, Lider Türkiye Partisi, Özgürlük ve Dayanışma Partisi ile Türkiye Kominist Partisi"nin çelenk sunum törenine katılmadıkları gözlendi. Sırasıyla Valilik, Silahlı Kuvvetleri, Belediye, Cumhuriyet Başsavcılığı, SDÜ, Baro Başkanlığı siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının çelenklerini sunduğu törende bu 5 siyasi partinin temsilcileri törene katılmadı ve Atatürk Anıtı"na çelenk sunmadılar.

  Çelenk sunumu töreni sonrasında ise törene katılan protokol üyeleri Büyük Isparta Oteli"nde İl Özel İdare Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm İl müdürlüğü işbirliği ile açılan Atatürk Resimleri Sergisi"ni gezdiler.

Olusum