Cumhur İttifakı Ak Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı’nın en önemli projelerinden birisi olan “Menderes Nehri” projesi, sadece Dinarlılarda değil, bölge insanında da büyük heyecan uyandırdı.

“Nihat Sarı İle Birlikte Menderes Nehri Daha Güzel Olacak ve Daha Güzel Akacak” sloganıyla paylaşılan projede birçok sosyal ve kültürel donatı bulunuyor.

Dinar İlçesini daha yaşanılabilir, nefes alan bir kent kimliğine kavuşturacaklarını belirten başkan adayı Sarı; “İnsan için su ne ise, sosyal yaşam alanları da bir kent için aynı öneme sahiptir. Büyük Menderes Nehri Dinar için, insanlık için sunulmuş bir doğal güzelliktir ve zenginliktir. Bunu avantaja çevirerek en iyi şekilde kullanmak bizim elimizde. Bu doğrultuda Menderes Nehrini bataklık görünümünden kurtararak, daha temiz ve daha güzel hale getireceğiz. Orta yaş grubu insanlarımız dinlenirken, gençlerimiz eğlenecek. Çocuklarımızda çeşitli zeka oyun parklarıyla hem eğlenecekler hem de öğrenecekler. Bu ailelerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımız kaliteli zaman geçirecekler ” dedi.