Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet BOYACI ve yönetim kurulu ile Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt TURAN ve yönetim kurulu, bugün yapılan Isparta Lokantacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası  seçimlerinde üyelerin takdirleriyle oda başkanı olarak seçilen Nuri ERDEĞER ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 
        Seçimle ilgili açıklamalarda bulunan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet BOYACI, birlik ve beraberlik içerisinde geçen seçimde üyelere vermiş olduğu güvenle sandıktan başarıyla çıkan Nuri ERDEĞER ve ekibine bu zorlu görevde başarılar dilerim dedi. Gül Küçük Sanayi Sitesi yönetimi olarak Nuri ERDEĞER ve yönetiminin yanında olduklarını ve her zaman yardımcı olacaklarını söyleyen BOYACI, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını dilerim dedi. 
       Büyük bir başarıya imza atarak Isparta Lokantacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odasına tekrar başkan seçilen Nuri ERDEĞER’e başarılar dileyen Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt TURAN, dernek yönetimi olarak Nuri ERDEĞER ve yönetimine yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Günaydın: “Kardeşim Atakan Yazgan Ülkücüdür” Günaydın: “Kardeşim Atakan Yazgan Ülkücüdür”