ISPARTA'DA Devlet Bahçeli Caddesi'nde bulunan Ay Yıldızlı Türk Bayrağı sembolüne kimliği belirsiz kişi tarafından zarar verildi. Hilal biçimindeki ay içindeki yıldızı yerinden çıkaran ve diğer yıldızlara da zarar veren kişi, vatandaşların tepkisi üzerinde olay yerinden hızla uzaklaştı. O anlar ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'nin çatı kısmında  bulunan ve MHP sembolü olan 3 Hilal biçimindeki ay içine yıldızların eklenmesi sonrasında sosyal medya savaşı provokatif eyleme dönüştü. Eski ISBAŞ fabrikası kavşağında bulunan ve üzerinde "Devlet Bahçeli Caddesi" yazan tabelanın üzerindeki 3 hilal biçimindeki ay içinde bulunan yıldızlara saldırı yapıldı. Kimliği belirsiz bir provokatör ayın içinde bulunan 1 yıldızı yerinden çıkardı. Diğer yıldızlara ise zarar verdi. Provokatif eylem bir vatandaşın kamerasına an be an görüntülendi. Isparta Belediyesi, kamu malına zarar veren ve şanlı bayrağımızın Ay Yıldızına saldıran şahısla ilgili savcılığa şikayette bulundu.

Öte yandan o anlar çevredeki vatandaşların tepkisine yol açtı. Vatandaşlar tepki gösterince otomobile ile birlikte olay yerinden uzaklaşan şahsı polis tespit etmeye çalışıyor.