Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kavaklı Camii karşısında bulunan İl Özel İdare arsasını İl Genel Meclisi’nden istedi.

İl Genel Meclisi dün olağanüstü toplandı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın sunum yaptığı toplantıda İl Genel Meclisi üyelerine Isparta’da yapılacak otopark projelerini anlattı.

Günaydın, sunumunda otopark sorununu halletmek için önce altyapı sorununun bitirilmesi gerektiğine  değindi.  Atyapı probleminin çözülmüş olmasının meydan altına yapılan otopark imkanı ortaya çıkardığını söyleyen Günaydın, çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Ispartalınını otopark problemi yüzünden sağlığının bozulacağını iddia eden Başkan Günaydın, bu yüzden şehrin bu problemine çözüm ürettiklerininden bahsetti.

Isparta’da otopark projesi kapsamında yapmak istediklerini yeri anlatan Günaydın, “İmam-Hatip Lisesi’nin önünde bulunan arsanın altına. 113. Cadde üzerinde bulunan bir arsa üzerine, hümümet meydanı altına ve ŞAİK Lisesi bahçesi altına otopark yapmak için projelerimizi hazır” dedi.

İl Genel Meclisi’nden yer isteyen Günaydın, kendisinin Sağlık İl Müdürlüğü’nün arkasında bulunan arsa için plan ve projelerinin hazır olduğunu belirtti. Bu arsa ile İl Özel İdaresi’ne ait arsayı da burası ile birleştirerek bir otopark yapmak istediğini dile getiren Günaydın, her iki projenin de projelerinin hazır olduğunu söyledi.