Yıllardır evinden ayaklarındaki özür nedeniyle dışarı çıkamayan Fatma Gökşahan belediye Başkanı Balaman"ın hediye ettiği akülü araç sayesinde artık sokağa çıkabilecek.

    Akülü aracın teslimi sırasında duygulu anlar yaşadı. Fatma Gökşahan"ın eşi Mehmet Gökşahan, “televizyonlarda ve gazetelerde her gün izliyor ve okuyordum. Belediye Başkanı Hasan Balaman, özürlü ailelere yardım ediyor onlara araç dağıtıyor diye.

    Eşim de ısrar ediyordu. Ancak sizlere bir türlü ulaşamadım. Bu ulaşamamamdaki en önemli faktör de etrafımdaki arkadaşlardan kaynaklardı. İsteme vermez diyorlardı. Bende geri çevrilirim korkusuyla sizlere ulaşmakta cesaret edemiyordum.

    İşte dün sizle şans eseri karşı karşıya geldik. Bütün cesaretimi toplayarak size durumumu arz ettim. Yine de şu ana kadar bu aracın teslim edileceğine umudum yoktu. Allah sizlerden razı olsun. Dün istedim bugün bana bu akülü aracı teslim ederek iki bayram birden yaşattınız.

   Allah"ta sizlerin yar ve yardımcısı olsun” dedi. Belediye Başkanı Hasan Balaman, “her zaman ifade ettiğimiz gibi bir şehrin yolu asfaltlanır, kaldırımları yapılır, suyu akar. Bunlar belediyeciliğin asli görevleridir. Biz göreve geldiğimizde ifade etmiştik.

    Artık Belediyecilikte yeni bir anlayış başlatacağız diye. Bunun adı da Sosyal belediyecilik. Halkımızın sıkıntılarını çözmek onların sorunları ile birebir ilgilenebilmek için Ak Masa"mızı kurduk. Böylece ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmeti ayağına kadar götürmeye çalışmaktayız.

    Şeyh Edebali"nin bir sözü var “insanı yaşat ki devlet yaşasın” işte bizde bu doğrultuda hizmetlerimizi insana yani halkımıza yapmak için azami gayret gösteriyoruz. Bu yaptığımız yardım ne ilk ne de son olacaktır. Buradan yeniden seslenmek istiyorum. Mahallesinde yada tanıdığı yardıma ihtiyaç biri varsa bizleri mutlaka arasın onlara yardım elini uzatmak bizim asli görevlerimizden birisidir” dedi.