IYAŞPARK AVM'de heyecanla beklenen Geleneksel Babalar Günü Tavla Turnuvası yapıldı. Turnuvaya bu sene 128 katılım sayısı ile rekor katılım gerçekleşti.

Turnuva elemeleri 17 Haziran 2011 Cuma ve  18 Haziran 2011 Cumartesi günü gerçekleşti. 19 Haziran 2011 Pazar günü ise yarı final ve final karşılaşmaları yapıldı. Turnuvaya İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, ITSO Başkan Yardımcısı Şükrü Başdcğirmen, İl Kültür Müdürü Abdullah Kılıç ve İsparta'nın tanınmış simaları katıldı.

Final maçı İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve Süleyman Güler arasında gerçekleşti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın galibi 5- 3 'lük skorla Süleyman Güler oldu. Birinci seçilen Süleyman Güler'e birincilik plaketini ve Sirene Belek Otel'de 4 gün 3 gece tatil ödülünü Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol verdi. İkinci seçilen Ahmet Zeki Gürkan'a ikincilik plaketini ve 400 TL'lik hediye çekini AVM Genel Müdürü Celalcttin Çalış takdim etti.

Üçüncü seçilen Sekimi Kara'ya da üçüncülük plaketini ve 250 TL'lik hediye çekini İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan verdi.

Turnuvaya katılan diğer yarışmacılarımıza da çeşitli sürpriz hediyeler verildi. Birinci seçilen Süleyman Güler tüm babaların babalar gününü kutlayarak böyle bir etkinlikte bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek Iyaşpark yönetimine teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan da yaptığı konuşmada Iyaşpark Yönetimine ve AVM Müdürü Celalettin Çalış'a bu tür sosyal etkinlik projelerine öncü olmasından dolayı teşekkür etti.

Üçüncü seçilen Selami Kara'da yine tüm babaların babalar gününü kutlayarak İsparta'nın gururu olan İyaşpark ailesine teşekkür edip, seneye de aynı turnuvada bulunmak istediğini söyledi. Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış ise yaptığı kapanış konuşmasında" turnuvaya katılan herkes bizim gözümüzde birincidir.

Ancak kurallardan dolayı derecelendirme yapılmıştır. Bu sebeple katılan herkese teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu sene turnuvamıza gösterilen yoğun ilgiyi gördükten sonra gerekli incelemelerin yapılarak seneye Guınnes rekorlar kitabına başvurumuzu yaparak turnuvamızı tescilletmek istiyoruz. Bu vesile ile turnuvaya sponsor olan Koton, LTB,Sabri Özel, My Pide By Dürüm, Fun City Oyun Eğlence Merkezi, Sultanahmet Köftecisi, Mado, Cincma Pink, Buz Pisti ve Etkinliğin Medya Sponsoru Radyo Fm 32 ye vermiş oldukları destekten dolayı Iyaşpark AVM olarak teşekkür ediyoruz." dedi.