AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz,  'Belediye Başkanımız, yılda bir defa yapılacak güreş organizasyonu için güreş sahası  yapacağı alanı emekliye konut için tahsis edebilir' dedi.


BANA ÖZÜR DİLEYECEĞİNİ SÖYLEDİ AMA GİTTİ
AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın  Emekliler Derneği genel kurulunda iktidara yönelik  'emekliye yalan söylemeyin' eleştirilerine  yanıt verdi. Gökgöz, "Belediye Başkanımızın ifadesini yanlış bulduğumu ifade ettim. Yalan kötü bir kelime. Yalan bizlere yakışmayan bir kelime. Yalan ifade de bulunduğunuz için sizi kınıyorum Sayın Başkanım dedim. O da 'evet yanlış konuştum. Kürsüden özür dileyeceğim dedi ama özür dilemeden gitti" dedi.     


Gökgöz konuşmasının devamında "Biz siyasiler kelimelerimizi cımbızla seçmek zorundayız.  Topluma örnek olmak zorundayız. 50 yaşındayım. İçinizden çıktım. Sizin helal oylarınızla Isparta milletvekili seçildim. Sizin emanetinizi ayaklar altına düşürmeyeceğime söz verdim. Beni tanıyanlar iyi bilir.  Esnaflığım boyunca yalan konuşmadım. Öyle bir kültürle yetişmedim. Beni yetiştiren atam bunları bana öğretmedi. Benden Belediye başkanımızın o yanlış kelimesini hiç duymayacaksınız. Evet dar gelirliler için TOKİ bir ihtiyaç. Başkan gitmeseydi kendisine buradan söyleyecektim. Geçen hafta  Belediye'nin davet edildiğim güreş müsabakalarına gittim: Gayet güzeldi. Kendilerini tebrik ettim.

 Yılda bir gün güreş yapacağız. ISBAŞ fabrikasının oraya güreş alanı yapılıyor. Burası konut alanıydı. Madem belediyemiz konut yapacak. Yılda bir defa güreş alanı olarak değerlendireceği o araziyi emeklimize ucuz konut üretmek için sağlayabilir. Biz de yardımcı olalım. Güreşi Atatürk Stadyumunda bir defa yapabilir. Bir günlüğüne kirasını ödersin. ISBAŞ'ın orayı yaparsın, Biz de yardımcı oluruz. Diyor ki devletin elinde niye yapmıyorsunuz. Arkadaşlar inşaat ruhsatını kim veriyor? yolu kim açıyor? Kanalizasyonu kim bağlıyor? Topu taca atmanı manası yok.

Gerçekleri hepimizin huzurunda söyleyeceğiz. Kameralar arkasına saklanarak, kapalı kapılar ardında konuşarak öyle insanların arkasından atıp tutarak yalan ifadelerde bulunmayacağız" dedi. Özel İdaresi alanının TOKİ konutları yapılmak üzere tahsis edildiğini kaydeden Gökgöz, " 2 bin konutluk yer yapılacak. Ama yetersiz. Bizler 24 Haziran'da sizlerin kapısına geldik. Tabi ki halkın taleplerini görmezden gelemeyiz.  

Sizlerden yerel seçim için oy talebinde bulunacağız. Sizleri AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz. Sayın Belediye Başkanı bundan geri duracağımızı mı sanıyor. Bizim işimiz hizmet  gücümüz millet diyerek sizin huzuruna geldik. Biz gücümüzü sizden alıyoruz”.