Daha önce yoğun kar yağışı nedeniyle bütünleme sınavlarını ileri bir tarihe erteleyen ve online yapılması kararı alan SDÜ ile ISUBÜ’de bütünleme sınavları yüz yüze gerçekleştirilecek.

Isparta’da 4 Şubat Perşembe günü etkili olan kar yağışının ardından Süleyman Demirel ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bütünleme sınavlarını ileri bir tarihe ertelemiş ve sınavların online olarak yapılmasına karar verilmişti.

Ancak Yükseköğretim Kurulu üniversitelerde yapılacak sınavlarla ilgili Türkiye’de tüm üniversiteleri bağlayan bir karar aldı.

Pişmanlık Hükmünden Yararlanmaya Davet Ediyoruz Pişmanlık Hükmünden Yararlanmaya Davet Ediyoruz

Tüm üniversitelere tebliğ edilen karara göre, normalleşme süreci kapsamında sınavların yüz yüze yapılmasına engel hususların bulunmadığı hatırlatıldı ve üniversitelerdeki tüm sınavların yüz yüze yapılmasına karar verildi.

YÖK’ün kararı sonrası daha önce bütünleme sınavlarını online yapacağını açıklayan SDÜ ile ISUBÜ’dan yeni bir açıklama geldi. Buna göre bütünleme sınavlarının SDÜ’de 21-26 Şubat’ta, ISUBÜ’de ise 15-20 Şubat tarihleri arasında yüz yüze yapılmasına karar verildi.