Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendine ve yakınlarına Çünür'den ne kadar arazi aldığını açıklayamadı.

Toplam 1,200 dönümlük bir araziyi imara açan Isparta Belediyesinin Yüksek Mimar Başkanı imar öncesi kimlerin uyanık davranıp zengin olduğunu açıklayamadı.

Dün Belediye Eski Başkanı Hasan Balaman, Günaydın'a bu alanın neden imara açılmasının geciktirildiğini, göreve geldiği 2009 yılından bu yana kendi üzerine aile fertlerine kayınbiraderine bölgeden tapu devrinin olup olmadığına, aldığı arazilerin 18 uygulaması öncesi olan değerini ve şimdiki değerinin ne olduğunu yarın yapılacak açılışta bu konuları vatandaşa ey vatandaşlarım ben ve yakınlarım buradan 18 uygulaması öncesi birçok arazi aldık, daha çok arazi alabilmek için buraların 18 uygulamasını erteledik, şeklinde konuşması gerektiğini söylemişti.

Tüm bu ağır iddialar sonrası bugün yapılan açılış töreninde Günaydın herhangi bir yalanlama yapamazken Balaman'ı kasdederek o kişiye ben daha iyi cevap vereceğim demekle yetindi.

Böylece belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, imar öncesi buradan dönümlerce arazi alarak, imar sonrası bir gecede arazinin değerinin 20-30 kat artışını kabullenmiş oldu.

Günaydın ve yakınlarının hangi tarihte ne kadar arazi aldığı Pazartesi günü GAZETE EXPRESS'TE