Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Oda bünyesindeki 15 Meslek Grubu için başlattığı bilgilendirme toplantıları devam ediyor.  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilki 4 Şubat tarihin gerçekleştirilen Meslek Grupları Bilgilendirme Toplantısının ikincisi geçtiğimiz Cuma akşamı Eğitim, Kültür, Eğlence, Spor, Bilgi ve İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesine yönelik olarak gerçekleştirildi.

     Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının Ayazmana’da bulunan Restaurantında gerçekleştirilen toplantıya; Oda Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen, Genel Sekreter Adem Korkmaz ve Eğitim, Kültür, Eğlence, Spor, Bilgi ve İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesine mensup meslek kişi ve kuruluşları katıldı.

     Toplantının açılış konuşmasını Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim, Kültür, Eğlence, Spor, Bilgi ve İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Hadi Büyükkaytan yaptı. Başkan Büyükkaytan konuşmasında, meslektaşlarının ticari faaliyetlerinde bir takım sorunlarla karşılaştıklarını bilirterek; Bizler 2 yıl önce yapılan seçimlerle göreve geldik. Ben sorunlarımızı odamızla paylaşalım dedim ama bana o söylenenlere inanma onlar kağıt üzerinde dediler. Ama aradan geçen zamanda öyle olmadığını gördüm. Odamıza gittiğimde sorunlarımızla ilgilendirler. Onun için ben sorunu olan tüm üyelerimize odamıza davet ediyorum. Örneğin; KOSGEB’in sunmuş olduğu kredi imkanlarından yararlanalım” dedi.

BAŞDEĞİRMEN; “SORUNLARA ÇÖZÜM İÇİN BURADAYIZ”

     Daha sonra kürsüye Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen geldi. Başdeğirmen de konuşmasında Oda Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in BAKA toplantısı ve Vergi Ödül Töreni için Burdur’a gittiğini bu nedenle toplantıya katılamadığını belirterek şunları söyledi; “Grup çalışmalarında bir takım sıkıntılar çektik. Ama her şey zamanla anlaşıyor ve doğrular zamanla ortaya çıkıyor. Odamızın 17 ayrı Meslek Komitesi var. Bu komitelerden birisi de Eğitim, Kültür, Eğlence, Spor, Bilgi ve İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesidir. Bugün burada bu meslek grubuna mensup arkadaşlarımızla birlikteyiz. Bu komite toplantılarının sorunların çözümü başta olmak üzere birlik ve beraberliğin sağlanması noktasında son derece yararlı olduğunu düşünüyorum.

“TÜM ÜYELERİMİZİ ODAMIZA DAVET EDİYORUM”

     Ticaret ve Sanayi odası ne işe yarıyor, ne yapıyor demek yerine gelin odamıza sorunlarınızı iletin. Gerek başkanım ve ben gerekse ilgili personelimiz sorununuzun giderilmesi için elimizden geleni yaparız. Tüm üyelerimizi odamıza davet ediyorum. Bu davetimize icabet edin. Bir çok kuruluşumuz ile işbirliği yaparak hem üretebiliyoruz, hem kendimizi geliştirebiliyoruz. Fuarlara davetlerimiz oluyor. Sizlerin bunlara icabet etmenizi istiyoruz. Çünkü, bunların amacı sizlere fayda sağlamaktır.

“İLETİŞİM İKİ TARAF İÇİN DE FAYDALI OLACAKTIR”

      Oda olarak eleştiriye de, teşekküre de açığız. Çünkü, sizlerin eleştirisi bizim için bir öneri olabilir. Sizlerle her zaman iletişim içinde olmak istiyoruz. Bu konuda sizde aynı düşünürseniz iki taraf için de yararlı işler ortaya çıkar diye düşünüyorum. Bizler, bunun için buradayız ve sizlere hizmet için gayret gösteriyoruz.

“HER 15 GÜNDE BİR MESLEK GRUBUNU TOPLANTIYA ÇAĞIRACAĞIZ”

     Bundan böyle oda olarak her 15 günde bir toplantı yaparak odamız bünyesindeki meslek komitelerini toplantıya alacağız. Bu toplantıların ilkini 15 gün önce Gayrimenkul Finans ve Sigorta Faaliyetleri Meslek Komitesi ile yapmıştık. Bugün ise ikincisini başka bir meslek grubumuzla yapıyoruz. Bu toplantılarda ilgili meslek komitesine mensup arkadaşlarımızla sorunlarını tartışacağız ve çözüm yollarını hep birlikte bulmaya çalışacağız” dedi.

      Toplantıda daha sonra Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Doç. Dr. Adem Korkmaz tarafından katılımcılara bilgilendirme sunumu yapıldı.