'Ödüllerimi saysam senin zekatın olur'

CHP İsparta Milletvekili Ali Haydar Öner, TBMM'de konuştu. Konuşması esnasında kendisini laf atan Ak Parti Milletvekiline, 'Ödüllerimi saysam senin zekatın olur' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İsparta Milletvekili Ali Haydar Öner, TBMM Genel Kurulunda, RTÜK, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi, Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu'nun, 2012 yılı bütçeleri üzerinde görüşünü dile getirdi.
 

TBMM Genel Kurulunda, CHP Grup Başkanvckili Muharrem İnce ile AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Mctincr arasında "faşist" tartışması yaşandı. İnce. kendisine laf atan Metiner'c, "Faşist de sensin, dikta da sensin. Sen kimsin-Otur yerine. Kadrolu laf atıcı" diye bağırdı. Tarışmaların

ardından meclise 5 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından CHP İsparta Milletvekili Ali Haydar Öner de yaşanan tartışmaya çok üzüldüğünü belirterek, Genel Kurul toplantısının barışçıl bir şekilde sürdürülmesi dileğinde bulundu.

HARAM YİYENLERİ SAVUNMAYIN
 

Öner, "Deniz Feneri 'televizyon izlemeyin günah' diyenlerin kurduğu bir vakıftı. Bu vakıf sonra Kanal 7'yi kurdu. Kanal 7 deAKP'nin kuruluşunda var. Haram yiyenleri savunmayın. Peygamber efendimizin yıktığı Dırar Mescidi'dir, burada münafıklar toplanırdı. Dırar Mescidi'nden olanların buraya girmemesi lazım" diye konuştu. Öner, kendisine laf atan AK Parti milletvekiline, "Ben geldiğim her yere bileğimin gücüyle geldim. Ödüllerimi saysam senin zekatın olur" diye tepki gösterdi.