Isparta yapı sektörünün başarılı temsilcilerinden ODG Yapı Sahibi Ozan Gezer, örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

Isparta'da emlak, gayrimenkul danışmanlığı ve yap-sat sektöründe başarılı çalışmaları ile tanınan ODG Yapı, sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor. ODG Yapı Sahibi Ozan Gezer, mahallelerdeki çocukların eğlenmesi ve birbiriyle kaynaşması amacıyla örnek bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdi.

İşadamı Ozan Gezer, ODG Çocuk Şenliği adı altında mahallelerde çocukları sevindirecek. Bu doğrultuda ilk organizasyon Ozan Gezer'in büyüdüğü Emre Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Süvay'ın destekleriyle ODG Çocuk Şenliği, 19 Ağustos Cumartesi günü Öküzbattı Mesirelik Alanı'nda gerçekleştirilecek. Emre ve çevre mahalle çocukları 15.00 ile 20.00 arasında sürpriz etkinliklerle eğlenecekler. Tüm aktivitiler ücretsiz olacak.

ODG Yapı Sahibi İşadamı Ozan Gezer, günümüz çocuklarının sanal ortamda yetişmesinden rahatsız olduğunu söyledi. Bu nedenle böylü bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Gezer, "çocuklarımız bilgisayardan, cep telefonundan başını alamıyor. Kapı komşusunun çocuğunu tanımıyorlar. Apartman çocukları yetişiyor. Aynı mahallede yaşayan çocuklar sokaktan bir haberdar büyüyor. Mahalle arkadaşlıkları bitiyor. Biz de bu sürece az da olsa engel olmak amacıyla mahallelerimizde çocuk şenlikleri planladık.

İnşallah ilkini kendi çocukluğumun geçtiği Emre Mahallesi'nde gerçekleştireceğiz. Sırayla diğer mahallelerimizde de bu etkinliklerimiz devam edecek. Çocuklar birbirini tanısın, sokak oyunlarından, parklardan, bahçelerden uzaklaşmasınlar. Sanal ortam oyunlarından bir gün bile uzaklaşsalar faydadır" diye konuştu.

ODG Çocuk Şenliği'nin ilki Emre Mahallesi'nde 19 Ağustos Cumartesi günü saat: 15.00 ile 20.00 arasında Öküzbattı mevkiinde gerçekleştirilecek. Tüm çocukların bu etkinliğe davetli olduğu ve aktivitelerin ücretsiz olduğu bildirildi.