Eğirdir'li Hayırsever işadamı Arif DEMİR zorda kalmış muhtaç insanlara yardım ederken eğitimde de öğrencilere burs veriyor. Bir çok öğrenciye burs verdiği okullardan biri olan Isparta Özel  Ahsem Özyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Arif DEMİR okul hakkında bilgiler aldı.

Okul Kurucu Müdiresi Hasibe Özyürek KIZILKAYA ve Okul Yönetimi ile bir süre sohbet eden İşadamı Arif DEMİR burs verdiği öğrencilerin okuduğu okulda olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Isparta Özel Ahsem Özyürek Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Hasibe Özyürek KIZILKAYA gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada; 'Okulumuzda bir çok öğrenci İşadamı Arif DEMİR'in burs vermesi ile eğitim ve öğüretimini sürdürüyor. Arif DEMİR'in Eğitime ve Öğretime verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Isparta'da eğitim ve öğretimde uluslarası hedeflerle hizmetimizi sürdürüyoruz. 

İlk 2015-2016 yılında ilk Burdur da olarak Saglık meslek lisesi olarak eğitim öğretim yılına başladık. Bir yıl sonra 2016-2017 yılında Isparta da 2. Şubemizi açılışını yaptık. Sürekli ilerleyen bir ivme ile devam etmekteyiz. Çocuklarımıza Labarotuar geniş derslikleri ve sosyal alanlarımızla eğitim vermekteyiz.

VİZYONUMUZ
Bilimin ve sanatın sınırlarını genişleten, özgürlükçü, toplumsal gelişime önderlik eden, öğrencileri ile eğitim kadrosunun birlikte öğrenme tutkusu etrafında buluştukları, bütün eğitmen ve idari bileşenlerinin bu arayışa kendilerini adadıkları uluslararası bir mesleki ve teknik Anadolu lisesi olmak.

MİSYONUMUZ
Ahsem Özyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  bilime, sanatsal üretime ve teknolojik gelişmelere katkı sağlamayı; özgür düşünce ışığında ve toplumsal sorumluluk bilinciyle, araştırma ve sorun çözme becerisi gelişmiş, uluslararası yetkinliklere sahip, etik ve mesleki nesnellik kurallarına saygılı olmanın yanı sıra çok disiplinli yaklaşımlara açık, geniş ufuklu bireyler yetiştirmeyi; çok boyutlu kalite standartları içinde, topluma hizmet sunmayı görev edinmiştir.
DEĞERLERİMİZ
Evrensel hak ve özgürlüklere saygı
Akademik özgürlük ve sorumluluk
Araştırma ve öğretimin ayrılmazlığı
Çoğulculuğa ve çeşitliliğe saygı
Şeffaflık ve hesap verebilirlik
Katılımcılık
Toplumsal sorumluluk
Uluslararasılık
Yaşam boyu eğitime inanç' dedi.
İetişim : 0551 798 38 00