Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden Elif Günkaya,Işıl Demirbaş ve Emine Ayvadana, halkımızın hassasiyet gösterdiği Halep'e duyarsız kalmayarak ''Halep'te İnsanlık Ölmesin'' kampanyası için arkadaşlarını yardıma çağırıp topladıkları  nakdi yardımları Türk Diyanet Vakfı'nın ilgili hesabına yatırdılar. 

Müslümanlığın gereklerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirten öğrenciler, Halepli kardeşlerin sıkıntılarını gidermek için ellerinden geleni yapmak istediklerini belirttiler.

"Öğrenci arkadaşlarımızla harçlıklarımızı Halepli kardeşlerimize gönderdik. Elimizden ne geldiyse Halep için yapmaya çalıştık. Allah korusun ülkemizde böyle bir şey gerçekleşirse biliyorum ki onlar da bize yardım edecektir. Aynı dili konuşmayabiliriz ama biz aynı peygamberin ümmetiyiz. Biz sadece yardımlarımızla değil, gönül bağıyla yanlarındayız. Halep'te gerçekleşen bu drama sessiz kalamazdık. Tabii ki gücümüz bazı şeylere yetmiyor ancak gücümüzün yettiği kadar elimizden geleni yaptık." dediler.

Okul  Müdürü Hasan Baran öğrencilerinin bu örnek davranışlarından gurur duyduğunu ve  tebrik ettiğini belirterek tüm katkıda bulunan öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti. 

32 yayıncılık olarak bizlerde öğrenci ve öğretmenleri tebrik eder,hassasiyet ve başarılarının devamını dileriz.