Yeni Eğitim ve Öğretim yılının başlamasından önce başlayan okul kıyafeti alışverişleri okulların açılmasının ardından bir hafta geçmesine rağmen devam ediyor. Dolayısıyla, Eylül ayının ilk haftası mağaza vitrinlerindeki yerlerini alan kıyafetlerin satışları sürüyor. Şu günlerde henüz kıyafetlerini almamış olan öğrenciler, bir taraftan da yeni kıyafetlerini almak için mağazaları dolaşmaya başladı.

“MAĞAZAMIZDA TÜM OKUL KIYAFETLERİ BULUNUYOR”

Okulların açılmasının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen çocuklar okulda eğitim görürken aileler de öğrencilerinin eksiklerini tamamlamak için çaba gösteriyor. Okul kıyafetleri satışlarının iyi gittiğini belirten Ensar Giyim sahibi Nuri Tunca ve oğlu Mehmet Emin Tunca ise şehirde bulunan ilkokul, ortaokul ve lise kıyafetlerinin fiyatlarının kız ve erkek takım olarak 100 ile 130 lira arasında değiştiğini ifade ederek; “Okul kıyafetleri konusundaki satış sezonu okulların açılmasından iki hafta önce başlar ve okullar açıldıktan sonra yaklaşık bir ay devam eder. Dolayısıyla bu süreler içerisinde bizim de işlerimiz açılır. Şuanda satışlar tüm hızıyla sürüyor. Okulların açılmasının üzerinden bir hafta geçti. Ancak, halen kıyafet eksiği olan öğrenciler alışveriş için bize geliyorlar. Mağazamızda bütün okulların kıyafetleri bulunmaktadır” dediler.

“ÜÇ YILDIR AYNI FİYATTAN SATIYORUZ”

Mağaza olarak tüm kıyafetlerde kalitenin yüksek oranda olduğunu belirten Ensar Giyim sahibi Nuri Tunca ve oğlu Mehmet Emin Tunca, okul kıyafetlerinde ciddi bir artış yapmadıklarını ve üç yıldır aynı fiyattan satışlarını sürdürdüklerini sözlerine eklediler.

Pirimehmet Mahallesi 1739 sokak no 15 Merkez/ISPARTA

Tel:                             0 246 232 34 23

Mehmet Emin Tunca 0 541 662 27 05

Nuri Tunca                 0 535 339 30 12