ISPARTA'NIN merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü'nde İbrahim Peşe, 2 çocuk annesi eşi Havva Peşe'yi av tüfeği ile öldürdükten sonra polise giderek teslim oldu.

Olay dün gece saatlerinde meydana geldi. Yazısöğüt Köyü'nde yaşayan İbrahim ve Havva Peşe çifti köy yakınlarında bir tarlada iddiaya göre önce tartıştı. Daha sonra ise İbrahim Peşe eşi Havva Peşe'yi av tüfeği ile öldürdü. İddiaya göre eşini öldürdükten sonra ise tarlaya gömdü. Bu sabah ise polise giderek teslim oldu.

Gözaltına alınan İbrahim Peşe emniyete götürülürken, jandarma ekipleri olay yerine gitti. Havva Peşe'nin cansız bedeni bulunurken, olay yerinde incelemenin devam ettiği öğrenildi.

ISPARTA'NIN merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü'nde 2 çocuk annesi eşi Havva Peşe'yi av tüfeği ile öldüren İbrahim Peşe'nin cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi. Cinayette yeni  detaylar ortaya çıkıyor.

Yazısöğüt Köyü'nde yaşayan İbrahim ve Havva Peşe çifti dün akşam üzeri köy yakınlarında bir tarlada iddiaya göre önce tartıştı. Daha sonra ise İbrahim Peşe eşi Havva Peşe'yi av tüfeği ile öldürdü. Eşini öldürdükten sonra ise tarlaya gömdü. Bu sabah ise polise giderek teslim oldu.

Gözaltına alınan İbrahim Peşe'nin cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.

İddiaya göre eşinin kendisini aldattığından şüphelendiği için cinayete işlediği öğrenildi.