Memur-Sen bünyesinde 11 iş kolunda faaliyet gösteren milli ve manevi değerlerine duyarlı sendikaların bağlı bulunduğu en çok üyeye sahip ve ülkemizin en büyük memur konfederasyonu ve sivil toplum örgütlerinden biridir.

Sivil, demokrat ve özgürlükçü bir anlayışla çalışma hayatı ve sivil toplum hareketine yön veren memur-sen’in hedefi özelde kamu çalışanlarının genelde ise aziz milletimizin huzuru ve mutluluğudur.

Diyanetten, adalete, eğitimden, sağlığa, haberleşmeden, ulaştırmaya, tarımdan, bayındırlığa, enerjiden meteorolojiye tüm büro çalışanlarına varıncaya kadar devletin hemen her kademesinde hizmet veren tüm üyelerimize verdiğimiz mesaj; aldığınız maaşı helal ettiriniz, vatandaşın işini görürken zorlaştırmayınız, kolaylaştırınız.

Kurumunuzun kapısından içeri giren vatandaş sizin sıcak ilginiz ve güler yüzünüzle karşılaşsın. Bizler sendikalar olarak sizlerin yüzlerini güldürecek hak mücadelesini verirken sizler de vatandaşın yüzünü güldürecek,  kurumunuzun yüzünü ak edecek dürüst bir çalışmayı ortaya koyun.

Devlet kapısında aldığımız bu görevler makamlar mevkiiler her biri bize tevdi edilmiş birer emanettir. Bu emaneti en güzel şekilde korumalı ve vatandaşa hizmet olarak sunmalıyız.

Hiç şüphesiz; memurlarımızın başarısı kurumlarımızın başarısıdır. Kurumlarımızın başarısı devletimizin ve milletimizin başarısıdır anlayışıyla çıktığımız bu yolda bugün MEMUR-SEN il temsilciliği olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz.

Devletin kurumlarının başarıya ulaşmasında kurum amirlerinin rolünün büyük olduğunu düşünerek ilimizde en başarılı kurum amiri veya bürokratı seçtik.

Üyelerimiz arasında yaptığımız çalışmada “kurum amirinizin çalışmalarını başarılı buluyor musunuz?” “en başarılı bürokrat kimi görüyorsunuz?” sorularına aldığımız cevaplar kamuoyundan aldığımız intiba ve siz değerli basından elde ettiğimiz izlenimler neticesinde değerli Sağlık İl Müdürümüz Uzman Doktor Süleyman ÖNAL Memur- Sen il temsilciliğimiz tarafından ilimizin en başarılı bürokratı ve kurum amiri seçilmiştir.

 Kendilerini kutluyor tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.