Öner, Valiliği süresince Ak Parti hükümeti ve mensuplarıyla yaşadığı ilişkileri kendi penceresinden anlatırken, Üniversitede CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yediği yemeği ve o dönemde kendine yakın düşünenlere yaptığı birçok güzelliği anlatmamayı tercih etti.

PROGRAMIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLA > >

- RECEP ÖZEL ÇELİŞKİSİ -

Programda ilk olarak Recep Özel'in 80 yıllık Cumhuriyetin Pisliklerini temizliyoruz'' şeklinde bir açıklaması olduğunu söyleyen Öner'i gazeteciler düzeltip, 80 yıllık Cumhuriyet Pisliği demedi, 80 yıllık dedi şeklindeki düzeltmeden birkaç dakika sonra Öner, Recep Özel'in kendisiyle ilgili bir iddiasına Recep Özel kim tanımıyorum, 2 kişi gelse hangisi Recep Özel bilmem şeklinde konuştu.

PROGRAMIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLA > >

Programın sonuna doğru, Yeni Isparta Valisi Memduh Oğuz'u da eleştiren Öner, Yağcı Vali zaten her dönem merkeze alındı, her dönem iktidara yağcılık yapıp sonrasında merkeze alınmıştır dedi.

-BAŞBAKAN'A HAVLU TUTTU İDDİASI-

Öner dün basında yer alan Başbakana havlu tuttunuzmu sorusuna ise,  havlu tutan da, 'tuttu' diyenler de diyeceklerini desinler.

Ben yağcılıkla iş yapmadım. Onu diyen utanç duyması gereken adamdır. Çamur şirketi kurulmuş, her konuda çamur atıyor.

PROGRAMIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLA > >

-GÜL HEYKELİ'DE SORULDU-

Valilik arkasına yapılan gülcü İsmail Efendi heykeli içinde konuşan Öner, Sait Rüstem dünyaca ünlü heykeltraştır. Gülcü İsmail Efendi anıtının bulunmaması en önemli eksiklikti. Araştırıldı, maket yapıldı. Belediye Başkanımızla birlikte çalışmalar yapıldı,

-UYGUN FİYAT 45 BİN LİRA ! -

Heykel Uygun bedelle 45 bin TL' ye yapıldı. Bana çamur atanlar, iftiralarının karşılığını göreceklerdir. dedi.

PROGRAMIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLA > >