Onkoloji Merkezi’ndeki 4 polikliniğin açılışına SDÜ Tıp Fakültesi  Araştırma ve Uygulama Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr. Süleyman Kutluhan ile diğer davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Başhekim Kutluhan,  Onkoloji Merkezinde 4 yeni poliklinik açtıklarını dile getirdi. 1,5 ay önce çocuk polikliniğini açtıklarını ancak umduklarını bulamadıklarını kaydeden Kutluhan, yeni açılan bu polikliniklerle vatandaşların işlerinin daha da kolaylaştığını belirtti. Bu polikliniklerin sözünü önceden verdiklerini ve şimdi de açılışını yaptıklarını ifade eden Kutluhan, hizmetin her zamanki gibi 08.00 – 17. 00 saatleri arasında verileceğini söyledi.

Polikliniklerlede asistanlarla birlikte birer tane de öğretim görevlilerin bulunacağını belirten Kutluhan, halkla bu noktada dirsek temasında bulunacaklarını kaydetti. Asıl hastanelerinin bir parçası olarak bunu açtıklarını ileri süren Kutluhan, hastalarının tedavi noktasında imkânsızlıklar yaşanması itibariyle kendi yöntemleriyle hastayı ana hastaneye götüreceklerini dile getirdi.