SDÜ Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalından ihtisasını alan Op. Dr. Ercan Baş, 3 yıl Isparta Devlet Hastanesinde, 2 yıl Davraz Yaşam Hastanesinde, 6 yıl SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde bölge insanına hizmet verdi. 
Pandemi sürecinde insanların yaşam tarzlarının değiştiğine dikkat çeken Op. Dr. Ercan Baş, Uroloji ve Sünnet Merkezinin kalabalık yerlere girmek istemeyen insanlar için bir çıkış yolu olduğunu söyledi.

Şok 24 30 Nisan İndirimleri Başladı Şok 24 30 Nisan İndirimleri Başladı

AÇILAN KLİNİK SADECE SÜNNET MERKEZİ OLARAK KALMADI

OP DR. ERCAN BAŞ BÜNYESINDE YENİLİKLER DEVAM EDİYOR

Isparta'da ilk ve tek olan  sertleşmeye son verecek olan cihaz Ercan Baş Kliniğine kazandırıldı

Prostat Kanseri Nedir?

Prostat kanseri erkeklerde ensık görülen kanserlerden biridir. Erken teşhis edildiğinde tamamen iyileşmek mümkündür.Erken teşhis için ailesinde prostat kanseri olan erkeklerin 40 yaşından sonra olmayan erkeklerin 50 yaşından sonra herhangibir semptomu olsun veya olmasın mutlaka üroloji doktoruna muayene olmaları önerilmektedir.

Erkeklerde Sertleşme Sorunu

 Her 10 erkekten 7 sinde görülen tedavisi mümkün olan bir hastalıktır. Yüksek şekeri, kolesterol olanlarda. Aşırı kilolularda. Sinir sistemi problemlerinde. Damar fonksiyon bozukluklarında,Psikolojik Hastalıklarda görülebilmektedir. 4 Dalga tedavisi modus ED SWT cihazı ile ağrısız , kolay kalıcı tedavi mümkündür. Şok dalga tedavisi sayesinde yeni damar oluşumu artar, sertlesme gerçekleşir, penis kalınlığı artar. Tüm bu uygulamalar Dr.Ercan Baş Kliniğinde uygulanmaktadır. Bilgi ve randevu için 05055917098 den iletişime geçebilirsiniz