Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner ile EDOK (Eğitim ve Doktrin) Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu bugün Isparta’ya geldiler.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait askeri uçakla öğle saatlerinde Süleyman Demirel Havalimanına iniş yapan komutanlar daha sonra İç Güvenlik Eğitim ve Merkez Komutanlığı’nı ziyaret ederek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Komutanlar piyade birliğindeki incelemelerinden sonra Isparta Valiliğini ziyaret ettiler. Valilik ziyaretinde gerek emniyet teşkilatı gerekse asker sıkı güvenlik önlemleri aldı. 

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner ile EDOK Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu’nu Valilik önünde Vali Ali Haydar Öner ve Vali Yardımcıları karşıladılar. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Koşaner polis mangasını selamladıktan sonra Vali Öner ile birlikte Valilik merdivenlerinden sohbet ederek çıktı. Valilik şeref defterini de imzalayan komutanlar makam ziyaretine basına kapalı gerçekleştirmeyi tercih ettiler.
    
Valilik programından sonra Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Koşaner ile EDOK Komutanı Orgeneral Ceylanoğlu Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığına hareket ettiler.

Komutanların bugün Isparta’da kalacağı öğrenildi.