Çanakkale Orman Bölge Müdürü olarak görev yapmakta iken, Isparta Orman Bölge Müdürü olarak atanan Bölge Müdürü Refik Ulusoy 12.09.2019 tarihinde göreve başladı. Kazandıran betist bonuslar deneyimleyebilirsiniz.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Bölge Müdürü Refik Ulusoy’u Bölge Müdür Yardımcıları Yaşar Ramazan Kartal, Nuri Maraş ve Tahsin Etli ile birlikte Şube Müdürleri, Isparta İşletme Müdürü, Isparta Öz Orman-İş Sendikası Şube Başkanı Süleyman Atasoy ve Bölge personeli karşıladı.

Karşılama heyeti yeni bölge müdürüne “Hoş geldiniz” diyerek tebrik ettiler ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Bölge Müdürü Refik Ulusoy; Öncelikle Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde bu güne kadar görev yapan ve başarılı çalışmalar yürüten meslektaşlarımıza, görevi devraldığım Kenan Akduman beye ve çalışma arkadaşlarına yaptıkları güzel çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Isparta Orman Bölge Müdürlüğü olarak Devletimize, Milletimize ve Teşkilatımıza en iyi hizmetleri vermeye çalışacağız. Faaliyetlerimizin “İnsana Saygı ve İşine Saygı” prensibi ile yürütüleceğini belirterek, Tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

32 Yayıncılık olarak bizlerde yeni Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy’a önce sağlık sonra kolaylıklar dileyerek, başarılar temenni ediyoruz. /İbrahim DEMİRAYAK