Belediye Soğuk Hava Deposu karşısında motosiklet servis aracının önüne dümen kırınca aracın altında kaldı.  Sürücü ve yanındaki arkadaşı ağır yaralandı.

Motosiklet ile Zafer Mahallesi istikametinden Efeoğulları Park Cafeye doğru gitmekte olan 2 genç bir anda aksi istikamete direksiyon kırınca karşı yönden gelmekte olan öğrenci servisinin altına girdi. Kazada 20 yaşındaki Halit Yüncü ve Ahmet Gündoğdu isimli  2 genç ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre saat 17.30 sıralarında Orman Caddesinde Zafer Mahallesinden Efeoğulları Kafe Park istikametine giden 32 YP 843 plakalı motosiklet iddiaya göre karşı istikametten gelen polis otosunu görünce paniğe kapılarak geri dönmek üzere manevra yaptı. Bu sırada karşı yönden gelmekte olan Murat Yıldırım yönetimindeki 32 YA 049 plakalı öğrenci servisi yapan minibüs ile çarpıştı. Çarpışma nedeni ile Halit Yüncü ve Ahmet Gündoğdu isimli 20 yaşındaki gençler ağır yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulanslar ile hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlike kaydı ile Isparta’ya sevk edildikleri öğrenildi. Motosikleti kimin kullandığı ise belirlenemedi. Emniyet ekipleri kazayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Haber ve Fotoğraf: Nurettin Arkan / Yalvaç