Yalvaç'ın tarihi çınar ağaçları gece yarısı 2 kahvehane işletmecisinin kavgasına tanıklık etti. Gürsel Kırlı konuşmak için çağırdığı Halil Yılmaz ile bir süre oturduktan sonra silahına davrandı.
 
Çınaraltı Meydanı bu sabaha karşı silah sesleri ile uyandı. Gecenin sessizliğini bozan 3-4 el silah sesi sonrasında 1 kişinin yaralandığı öğrenildi. Aynı yerde yan yana 2 kahveyi işletmekte olan Gürsel Kırlı ile yan komşusu Halil Yılmaz’ın saat 03.00 sıralarında konuşmak için kahvenin önünde buluşmasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı.
 
Aynı masada birlikte meşrubat içen 2 esnafın tartışmaya başladığı bu esnada Halil Yılmaz’ın bulunduğu yerden kalkarak uzaklaşmak istediği sırada arka arkaya patlayan silahtan çıkan kurşunla sol ayak bileğinin üstünden yaralandığı belirlendi. Şahısın yaralanması üzerine olay yerinden uzaklaşan Gürsel Kırlı kayıplara karışırken Halil Yılmaz ise hastaneye kaldırıldı. Acil Serviste yapılan müdahalenin ardından durumunun iyi olması üzerine taburcu edilen yaralı ifade vermek üzere karakola götürüldü. Olaydan sonra araştırmalara başlayan polis, silahın ateşlediği noktada boş kovan aradı. 3 boş kovan bulan ekipler gerekli incelemelerin ardından suçlunun peşine düştü. Oturdukları masada anahtarlarını, cep telefonu ve şarj aletini de bırakarak kaçan şahısın babasına telefonla ulaşan polis, aramalarını sürdürdü. Araştırmalar devam ediyor.
 
NURETTİN ARIKAN