Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, yol kenarı avantajını kullanmak için harekete geçti. İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerden Antalya’ya gidecekler için yol güzergahında bulunan OSB’de 1 milyon dolar maliyetli bir yaşam alanı projesi yapılacak. Proje kapsamında ilk etapta cami ve petrol istasyonu yapılması için harekete geçildi.

            Akdeniz muhabirinin edindiği bilgiye göre, OSB’de sosyal donatılar için ayrılan yol kenarındaki alanda oluşturulacak yaşam alanı içerisinde cami, petrol istasyonu, restoranlar, dinlenme alanları ve mağazalar bulunacak. OSB’nin kendi bütçesinden ve hayırsever vatandaşların katkısı ile yapılacak proje kapsamında modern mimaride bir cami yapılacak. Diyanet İşleri Başkanlığı yanında inşa edilen caminin mimarisindeki OSB Camii 1000 kişilik olacak. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan caminin 1 yılda bitirilmesi hedefleniyor.

            OSB Yönetimi, cami ile birlikte petrol istasyonunu da tamamlamak istiyor. Projenin 2.etabında ise 65 mağaza, dinlenme alanları ve restoranlar yer alacak. Projenin toplam maliyetinin 1 milyon TL olduğu bildirildi.