31 Aralık 2017 tarihinde Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katılımıyla Ak Parti 6. Olağan Kongresinde büyük bir teveccühle güven tazeleyerek yeniden Isparta Ak Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Osman Zabun, köy ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Yönetimi ile birlikte Sütçüler Çandır Köyünü ziyaret eden Osman Zabun, köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek karşılıklı sohbet etti ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ak Parti Sütçüler İlçe Başkanı Hasan Ali Türk, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Erener ve Ak Parti Sütçüler Gençlik Kolları Başkanı Bekir Acar’ında hazır bulunduğu ziyarette ayrıca il ve ilçe kadın kolları yönetimi de ev ziyaretlerinde bulundular.

Sütçüler ve bağlı köyleri için büyük öneme haiz olan Melikler Köprüsü’nün kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bölge insanında büyük bir memnuniyet uyandırdı. Bu konuda Çandırlı vatandaşlar Osman Zabun’un şahsında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Ziyarette Çandır Köyünde üretilen tarımsal ürünler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca gençlerin taleplerini de dinleyen Osman Zabun, gençlerin yoğun isteği üzerine Çandır Köyüne halı saha yapılması konusunu bizzat takip edeceğini, konuyu ilgili yetkililerle görüşerek imkanlar dahilinde yapılmasının sağlanacağını müjdeledi.

Sevgili dostlar Isparta Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un yönetimi ile birlikte köyleri ziyaret etmesi, onlarla sohbet etmesi, sorunları yerinde birinci ağızdan dinlemesi elbette ki çok önemlidir. Bu ziyaretler kırsalda büyük bir memnuniyetle karşılanmakta, devlet-millet kaynaşması sağlanmakta, vatandaşın devletine olan güveni artmaktadır. Ayrıca köylerde yaşam kalitesini yükseltmek açısından yapılabilecek hizmetleri yerinde görme açısından önemli olmaktadır.

Eskiden köylerde su, yol istenirdi. Çok şükür son 15 yılda KÖYDES projeleriyle köylerimizin içme suyu, ulaşım, kilit taşı ve kanalizasyon gibi temel alt yapılarının tamamı çözülmüş durumdadır. Şimdi köylü vatandaşlarımız çocuk oyun parkı, sportif, kültürel ve sosyal alanlarda taleplerde bulunmakta.