Ak Parti Isparta il başkanı Osman ZABUN dün akşam ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu toplantılarına Face Time üzerinden görüntülü bağlanarak çalışmalarını denetledi. 

Ak Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri bilindiği üzere her hafta salı günü akşam saatlerinde yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştiriyor. Dün akşam saatlerinde ZABUN sürpriz yaparak ilçe teşkilatlarını görüntülü olarak Face Time üzerinden tek tek aradı. Yönetim kurulu ve başkanlara başarılar dileyen ZABUN ayrıca yönetim kurulu toplantılarının katılımlarını ve yapılıp yapılmadığını da canlı bağlantı ile kontrol etmiş oldu.

İlçe teşkilatlarının toplantılarını nizami olarak yaptıkları ve katılımlarının da memnuniyet verici olduğu belirlendi. İlçe yönetim kurulu toplantılarına habersiz olarak katılan ilçe koordinatörü il yönetim kurulu üyeleri de teşkilatlara sürpriz yaptı. 

Canlı bağlantıda Ak Parti il Başkanı Osman ZABUN ilçe teşkilatlarının 2018 yılı sonuna kadar çalışma programlarını yapmaları ve birim başkanlıklarının belirlenmesini ve hiç zaman kaybetmeden 2019 seçimlerine kadar stratejik çalışma prensiplerini belirlemelerini istedi.

ZABUN'un bu sürprizi ilçe teşkilatların da büyük memnuniyet oluşturdu.