Sav Yolu Üzerinde Bulunan Isparta Oto Center, özellikle havaların ısınmasıyla birlikte kokudan durulmaz hale geldi. Bölgede yıllardır var olan kanalizasyon kokusu için daha önce Ak Partili olan Sav Belediyesi ve MHP'li Isparta Belediyelerince sen yapacaksın, ben yapacağım kavgasıyla çözüm bulunamamıştı. Hatta dönemin valisi Memduh Oğuz Belediyeleri bir araya geirerek çözüm üretmeye kalkmışsa da başarılı olamamıştı.

  29 Mart Seçimlerinde Ak Parti'nin kıl payıyla kaybettiği MHP'li Sav Belediyesi ve Oto Center'in yapılmasına öncülük eden yine MHP'li Isparta Belediyelerinin yeni dönemde bu kokuyu en acil şekilde çözmesi gerekiyor.

Zaten şehir merkezinde faaliyetini sürdüren galericiler nedeniyle mağdur edildiklerini söyleyen Oto Center Esnafı, Burada bizim hem hakkımız yeniyor, hemde bu pis kokunun içinde bizi cezalandırıyorlar yetkililerden bu işin biran önce çözülmesini istiyoruz, buraya haksız rekabet ve kötü koku yüzünden gelen giden yok günlerimiz siftahsız geçiyor, Oto Center'in karşısına bir mütahit Apartman yaptı, kötü koku yüzünden dairelerini satamıyor, bu sorunların acil çözülmesi için siyasileri, Sayın Valimizi, Belediye Başkanları Mustafa AVŞAR ve Yusuf Ziya Günaydın'ı göreve davet ediyoruz'' dediler..