Antalya-Isparta karayolunda meydana gelen trafik kazasında yaralananların tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor.
     Isparta'daki hastanelerde tedavi altına alınan 35 yaralıdan 12'sinin durumunun hafif olduğu öğrenildi.
     Kazada yaralanan ve Isparta Devlet Hastanesi ortopedi servisinde tedavisi süren Altan Hasademir, Haber32 muhabirine yaptığı açıklamada, kazanın neden kaynaklandığını bilmediklerini söyledi. İstanbul'dan geldiklerini ve sabah erken olması nedeniyle uyuduklarını anlatan Hasademir, ''Yağmur vardı. Uzun yoldan geldiğimiz için de uyuyorduk. Her şey bir anda oldu. Otobüs tünelden çıktıktan sonra yan yatmış. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Kurtarma ekipleri geldi ve bizi otobüsten çıkardı'' dedi.
     Isparta Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından servise çıkarılan Umut Selvili de kaza ile ilgili bir şey hatırlamadığını kaydetti. Uyandığında hastanede olduğunu anladığını söyleyen Selvili, ''Antalya'ya ödül törenine gidiyorduk. Kazanın nasıl meydana geldiğini bilmiyorum'' diye konuştu.
     Yurt İçi Kargo Şirketinin Antalya'da düzenlenecek meslekte 5, 10 ve 15 yılını dolduran çalışanlarına plaket törenine katılmak üzere İstanbul'dan yola çıkan ve şirket şube müdürlerinin de bulunduğu, Mesut Şimşekli'nin kullandığı 06 MDK 44 plakalı yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, şube müdürleri Ayşegül Polat, Metin Eren ve Cüneyt Odabaş'ın olay yerinde ölmüş, Eyüp Bayrak da hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetmişti.