Isparta Belediyesinin Mehmet Aybatılı Döneminde Özelleştirdiği , Özelleştirmeklede gayet güzel yaptığı Isparta Halk Otobüsleri Denetim Olmaması ve Belediyenin Özel Halk Otobüsü Kooperatifine söz geçirememesi nedeniyle Bu Kooperatif vatandaşın cebindeki üç beş kuruşada göz dikti.

Zam Neye Göre Yapıldı?
Hergün Ulusal basında Enflasyon Oranının %10-11 olduğunu söylenirken bu bas bas bağrılırken yapılan zammın neredeyse %30 'u Bulması Zam yapanların dünyadan bir haber olduklarını ortaya koydu.

Vatandaş Özel Halk Otobüslerinden Sürekli Şikayetçi
Vatyandaşlar Otobuslerin sürekli düzensiz çalıştığı belirterek "Bu konuda Belediyede yetkililere sürekli şikayetlerde bulunuyoruz. Ama biz şikayet edince hemen 1 gün sonra bu otobuslerin çalışması düzeliyor, Aradan 3-4 gün geçince yine seferler zamansız çalışıyor Bunu anlamakta güçlük çekiyoruz" dediler.

Vatandaş Sert Tepki Gösterdi!
Yapılan Zammın Oldukça yüksek olduğunu ve Özel Halk otobuslerinin zaten kaliteli hizmet vermediğini belirten vatandaşlar bu zamma sert biçimde tepki gösterdiler. Tepkiler sadece zamma değil Isparta Belediye Başkanınıda sert biçimde eleştiren vatandaşlar. " Bu başkanı seçtik oda bizi cezalandırıyor" dediler.

AKP Güç Kaybediyor !
Yerel seçimlerde ve Milletvekili seçimlerinden Ispartadan 4 Milletvekili , 1 Merkez Belediye Başkanı çıkaran AKP Isparta'da Her Geçen Gün Güç kaybetmeye devam ediyor. Vatandaşlar AK Partili Milletvekillerine ve Belediye Başkanına "Gelecek seçimlerde Görüşeceğiz" derken,Isparta'ya yeterince hizmet yapılmadığında yakındılar.

Haber32 Vatandaşın Sesi
Haber32 Olarak Objektif yayıncılık anlayışımız içinde bize gelen tüm tepkileri burada yayınlıyoruz, sansürlemeden, onu bunu kırmayalım demeden doğru neyse onu yazıyoruz.

Tepkilerinizi Haber 32 Haberlerini yorumlayarak veya Görüş Formuna Yazarak Bizlere İletebilirsiniz.

Bu Haberi Buradanda Okuyabilirsiniz.
http://www2.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=vatanimbolgesel_detay&hid=15033&hkat=32