Kütahya Seramik ve KYK, 160 farklı noktada, 15.000 yapı ustası ile buluşuyor!

Tüm Türkiye’yi gezen Kütahya Seramik ve Kütahya Yapı Kimyasalları Tanıtım ve Eğitim Otobüsü;  ülkenin her köşesindeki seramik kaplama ve mantolama ustaları ile bayi çalışanlarına sektördeki gelişmeleri, yeni ürünleri, uygulama tekniklerini anlatıyor ve uygulamalı eğitimler veriyor.

‘’Otobüsle Eğitime Yolculuk’’

01 Mart 2009 ‘da faaliyete geçen Kütahya Seramik ve Kütahya Yapı Kimyasalları ‘’ KYK Usta Kulübü’’ bugün 15.000 üyesiyle çalışmalarına devam ediyor. Şubat ayı itibariyle başladığı 2011 yılı eğitim faaliyetlerinde, 160 farklı noktada 15.000 ustaya ulaşmayı hedefliyor.

Kütahya Seramik ve Kütahya Yapı Kimyasalları Tanıtım ve Eğitim Otobüsü, Türkiye’yi il il, ilçe ilçe, köy köy dolaşarak, yapı sektöründeki bayileri, çalışanları, seramik kaplama ve mantolama ustalarını yeni ürün ve yöntemler konusunda bilgilendiriyor.

Yapı kimyasalları ve seramik sektöründe faaliyet gösteren ustalara, yeni malzeme ve teknolojiler ile doğru uygulama yöntemleri, seramik döşeme şekilleri konusunda eğitimler veriyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bu girişimle yapı ustaları, çağdaş yöntem ve malzemeler ile yakında tanıştırılmış oluyor.

Sektörde ilk olma özelliği taşıyan ‘’Eğitim ve Tanıtım Otobüsü’’, Kütahya Seramik ve Kütahya Yapı Kimyasalları ‘’KYK Usta Kulübü’’ üyeleri ve bayi çalışanlarını kapsayan ‘’Bizim Ekip’’ üyeleri ile buluşuyor.

Tanıtım ve Eğitim Otobüsü, özel olarak dizayn edildiği için, eğitim salonu, uydu bağlantısı ve hızlı internet ulaşımı gibi teknolojik donanımları bulunuyor.

Kütahya Yapı Kimyasalları, Ustalar Kulübü’ne yönelik çalışmalarda eğitim faaliyetlerinin yanı sıra seramik ustaları ve eşleri için bir yıllık ferdi kaza sigortası yaparak önemli bir sosyal sorumluluk projesine de imzasını atıyor.


Tarih:13 Mayıs 2011    
İl: ISPARTA   
Yer: ISPARTA TERAS PARK REST.   
Saat:19:00