BAL Ligi 7.Grup Takımlarından Isparta Davraz Spor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydin 'dan Önemli Açıklama :

Isparta Davrazspor Başkanı Mustafa Özaydın, 2017-2018 Sezonu için 3 milyon TL'lik bütçe yaptıklarını açıkladı.

Isparta Davrazspor Başkanı Mustafa Özaydın, Basın Kulübü'nde 207-2018 Sezonu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Isparta Davrazspor'un yeni sezona şampiyonluk iddiası ile gireceğini belirten Özaydın, kaynak sıkıntısı yaşamayacaklarınını altını çizdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın bu sezon için de 500 bin TL'lik destekleme taahhüdünde bulunduğunu belirten Özaydın, "Sayın Belediye Başkanımız sağolsunlar her zaman yanımızdalar.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 500 bin TL destekleme sözü verdi. Yine ihtiyacımız olduğunda her türlü desteği yapacağını bize söyledi" dedi.

Isparta Davrazspor için taraftar kart bastırdıklarını belirten Özaydın, şöyle devam etti:

TARAFTAR KART BASILIYOR

"4 bin adet Taraftar Kart hazırlattık. Sayın Valimiz sağolsunlar 1000 tanesinin satışını üstlendi. Üniversitemiz ve Belediyemiz de 1000'er adet satış yapacaklar. 4 bin adet taraftar kart satış geliri bekliyoruz. Yine formalarımız, anahtarlık, cep telefonu kılıfı gibi malzemelerimizin satışı olacak. Belediye Başkanımız Kaymakkapı Meydanı'ndan yer verecek. Atatürk Stadyumu girişinde bir mağazamız olacak. IYAŞ Park AVM'den bir yer tahsisi yapılacak. Burada Davrazspor ürünleri satışa sunulacak. Sayın Valimiz ve Sayın Milletvekilimizin desteğiyle Atatürk Stadyumu'nun Isparta Davrazspor'a tahsisi için Bakanlığa yazı yazıldı. Gerçekleşmesi durumunda yılda 600 bin TL'lik bir avantajımız olacak. Bu yıl Taraftar Kartlar 200 TL'den satışa sunulacak. Öğrenciler için hazırlanan kartlar ise 100 TL'den satılacak."

Bu ligin Messi'lerini ve Ronaldo'larını topladık

Isparta Davrazspor Başkanı Mustafa Özaydın, şu ana kadar 17 futbolcu ile anlaşma yapıldığını açıkladı. Luka ile ilgili spekülasyonlara son noktayı koydu. Özaydın, “Luka bu yıl ya Isparta Davraspor'da ya Isparta Davraspor'da” dedi.

Basın Kulübü'nün konuğu olan Isparta Davrazspor Başkanı Mustafa Özaydın, Bal Ligi'nin Messi'lerini ve Ronaldo'larını topladıklarının altını çizdi. Geçen yıldan 9 futbolcu ile anlaşıldığını toplamda anlaşma yapılan futbolcu sayısının 17 olduğunu kaydeden Özaydın, şu açıklamayı yaptı: 

"Şu ana kadar 17 futbolcu anlaşması yaptık. Ana iskeleti oluşturduk. Hocamızın dediği hiç bir lafı bugüne kadar yere düşürmedik. Abubakar Kone ile anlaşmamızı yaptık.

Prensip olarak anlaştık. Kendisi Mali'li. Ancak geçen sene Kilis'te oynamış. Türkiye giriş yasağı koydurulmuş. Sayın Valimiz ve Sayın Milletvekilimiz Dış İşleri Bakanlığı nezdinde bu meselesini çözmeye çalışıyorlar."