“ISPARTA TARIM EKONOMİSİNE BÜYÜK DEĞER KATACAK”

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Atabey’de yapımı devam eden Akçay Barajında incelemelerde bulundu.
AK Parti Atabey İlçe Başkanı Mehmet Günkaya, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis üyelerinin de yer aldığı incelemelerde Milletvekili Özel, firma yetkililerinden barajda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 
Isparta’nın en büyük barajının Akçay Barajı olduğunu ifade eden Milletvekili Özel, inşaatın gövde kısmındaki çalışmaların yüzde 52 seviyesine geldiğine dikkat çekti.
Baraj İnşaatının 2022 Ekim ayında tamamlanmasını planladıklarını belirten ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel barajın Isparta tarım ekonomisine ve Atabey Ovası’na büyük değer katacağını ifade etti.
Atabeydeki münbit arazilerin baraj ile birlikte suya kavuşacağını dile getiren milletvekili Özel, barajın tamamlanması için büyük çaba sarf eden firma yetkilisi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Recep Özel: Barajla boşa giden su tarım ekonomisine kazandırılacak
 14 bin hektar alanlık arazinin 2 bin 200 hektarının barajdan sulanacağını söyleyen Milletvekili Özel, “barajla burada boşa giden su tarım ekonomisine dönüştürülmüş oldu” diye konuştu.