Ispartalı özel sporcular Halil Mıhçı ve Ömer Özmen, Atletizm Bölge Şampiyonası'nda altın, gümüş ve bronz madalya kazanarak kürsüye Isparta'nın damgasını vurdular.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen, Özel Sporcular Atletizm 1. ve 2. Bölge Şampiyonası'na farklı illerden özel sporcular katıldı.

Atletizm müsabakalarına katılan Halil Mıhçı, kendi yaş grubunda 100 metre branşında ikinci olup gümüş madalya kazanırken, 200 metre branşında birinci olup altın madalya kazandı. Ömer Özmen ise şampiyonada kendi yaş grubunda 100 metre ve 200 metre branşlarında üçüncü olup bronz madalya kazandı.

Özel sporcuların yer aldığı ekipte sporculara destek için Doğancan Ataş, Hüseyin Aslancan ve Murat Bıçaklı da bulunurken, Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Bıçaklı yaptığı açıklamada Halil Mıhçı ve Ömer Özmen’in aldığı sonuçlarla Türkiye Şampiyonası'na direkt katılma hakkı kazandıklarını söyledi. Bıçaklı, özel çocukların sporla eğitimlerini birleştirdiklerinde daha başarılı oldukları ifade ederek, "Isparta'da özel sporcularla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem çocukların sosyalleşmesini sağlıyor hemde onları şampiyonlara hazırlıyoruz. Mıhçı ve Özmen bölge şampiyonasında çok güzel dereceler elde ettiler. Sporcularıma ve ekibime güveniyorum. İnşallah Türkiye şampiyonasında da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." dedi.