Milletvekili Özel, TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Çelik'ten vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı, vakıf üyeleri ile sohbet etti.

Elinde taşla, molotofla dolaşan değil, kalemle, kitapla dolaşan, düşünen bir gençlik arzu ettiklerini dile getiren Özel, TÜGVA'nın bir dava gençliği olarak bunun en güzel örneğini gösterdiğini belirtti.

TÜGVA'nın ulvi bir vazifesi olduğuna işaret eden Özel, şöyle konuştu:"Sizler sadece Türkiye'deki gençleri değil, ümmetin gençlerini ayağa kaldıracak büyük bir misyonun temsilcilerisiniz.  Bugün hiç olmadığı kadar bunları gerçekleştirecek imkana ve özgüvene sahipsiniz. Gençlere at verip meydan vermeyen değil, atı da, meydanı da, dizgini de gençler için seferber eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. TÜGVA olarak derdiniz, davanız, ufkunuz, gençleri sadece madde planında kurtarmak değil, mana ve ruh planında onları ilmek ilmek işlemek, gençlere sorumluluklar vererek, genç kardeşlerimizin önlerini açmaktır."

TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Çelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençliğe önem vererek bizleri yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen, çalışma azmi ve dinamizmiyle bizlere örnek olan, hepsinden öte bize bir ağabey olan Recep Özel vekilimize ziyaretleri için teşekkür ederim." dedi.